MÅNDAG 9/11
Friterad torsk med remouladsås & potatismos
Isterband med stuvad potatis & "rödbetssallad"
Honung & chilistekt kycklingklubba med hemmagjorda klyftisar & limesås
Hemmagjorda köttbullar med potatismos & gräddsås
Stekt ungnötslever med gött mos & gräddsås
TISDAG 10/11
Hemmagjord pytt I panna med stekt ägg & rödbetor
Sydfransk fisksoppa med kokt potatis & aioli
Chicken Tikka Masala på spett med wokade nudlar & grönsaker
Raggmunk med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Bruna bönor med stekt fläsk
ONSDAG 11/11
Benfri fläskkotlett med apelsin & rosmarinsås, stekt potatis
Viltfärslimpa med smörad lingonsky, rostad potatis & parmesankräm
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Oxfilé i tomatiserad gräddig sås & basmatiris
Grillad panini med kyckling & tomatspreed, pommesfrites & vitlöksdipp
TORSDAG 12/11
Korv Stroganoff med basmatiris & gräddfil
Kyckling & grönsaks wok toppat med currymajjo & jo rdnötter serveras med basmatiris
Pulled pork med pommes frites, BBQ-sås & coleslaw
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, sylt & grädde
FREDAG 13/11
Ugnsbakad laxfilé med varm knaprig bönsallad, bacon & quinoa, vitvinsås
Långbakad örtig karré med sticklöksstomp & gräddsås
Fredagsmys: varm go bärpaj med vaniljsås
Efter klockan elva: plankstekt med oxfilé, duchessepotatis, rödvinsås & bearnaise
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50