MÅNDAG 16/11
Slungad tagliatellepasta i örtsås med grillad kycklingfilé
Nacho tallrik med rispad långbakad högrev, salsa & basmatiris
Friterad torskfilé med potatismos & skagenröra
Stekt ungnötslever med gräddsås & gött mos
Hemmagjorda köttbullar med potatismos & gräddsås
TISDAG 17/11
Skånsk kalops serveras med kokt potatis & rödbetor
Pannbiff med kokt potatis, enbärsgräddsås & rårörda lingon
Ugnsbakad laxfilé med citronsky & räkrisotto
Raggmunk med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Bruna bönor med stekt fläsk
ONSDAG 18/11
Hemmagjord högrevs hamburgare med bröd & pommes frites
Chicken Thai serveras med basmatiris
Gulaschgryta med ris & gräddfil
Stekt strömming med skirat smör & potatispuré
TORSDAG 19/11
Cajunstekt kycklingfilé med krossad sötpotatis, het majssalsa & lökringar
Fläskfilé Africana med ris, jordnötter & mango chutney
Bacon & äpple korv med stuvade makaroner, dijonsenapskräm
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, sylt & grädde
FREDAG 20/11
Havets Wallenbergare med potatispuré & skaldjurssås
Grillad kycklingfilé med apelsinstekta morötter samt kompott på potatis & persilja
Helstekt ört & pepparstekt fläskytterfilé med stekt potatis & tomatiserad bearnaise
Efter klockan elva: plankstekt med grillad oxfilé, duchessepotatis, rödvinsås & bearnaise
Fredagsmys: Hemmagjord vaniljglass med saltrostad jordnöts kolasås
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50