MÅNDAG 2/11
Kebabrulle med krispig sallad, pommes frites & vitlökssås
Friterad kycklingfilé med currysås & basmatiris
Ugnsbakad torskfilé med dill/citrussås & kokt potatis
Stekt ungnötslever med gräddsås & potatismos
Hemmagjorda köttbullar med gött mos & gräddsås
TISDAG 3/11
Ugnsbakad färsk koljafilé serveras med vitvinsås, kokt potatis samt bacon & rödbetspiff
Parmesan & örtgrillad kycklingfilé serveras med höstsvampsrisotto & ruccolakräm
Pannbiff med löksky & potatismos
Raggmunk med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Bruna bönor med stekt fläsk
ONSDAG 4/11
Chili con carne med basmatiris, chips & gräddfil
Kåldolmar med skysås, kokt potatis & rårörda lingon
Grillad kycklingfilé med stekt ris & grönsaker
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Friterade räkor med sötsursås & basmatiris
TORSDAG 5/11
Mustig gryta på högrev, pärllök, svamp & morot sam
Indisk linsgryta med kycklingfilé, ris & mango chutney
Fläskfilé med färskost & grönsaker serveras med pasta
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, grädde & sylt
FREDAG 6/11
Långbakad karré "Black & White" med pommes frites
Kycklingfilé med risoni & grönärtsås & tomatsallad
Sesambakad laxfilé med fräst Pak Choi & rödlök serveras med teriyakisås & basmatiris
Fredagsmys: tiramisu
Efter klockan elva: plankstek med grillad oxfilé, duchessepotatis, rödvinsås & bearnaisesås
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50