MÅNDAG 18/4
Grillrubbad kycklingfilé med varm rostad tomatsalsa, stekt potatis & picklad gurka
Pytt I panna med stekt ägg & rödbetor
Friterad torsk med potatismos & skagenröra
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & potatismos
Stekt ungnötslever med gött mos & gräddsås
TISDAG 19/4
Ugnsbakad laxfilé med sparris & zucchini sallad, vitvinsås & kokt potatis
Kyckling Africana med basmatiris, jordnötter & mango Chutney
Bönchili på högrev med basmatiris, tortillabröd, gräddfil & rostad majssalsa
Bruna bönor med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Raggmunk med stekt fläsk
ONSDAG 20/4
Grillade nötfärsspett med grön fetaostsallad, basmatiris & paprikakräm
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Stekt kycklingfilé med rättika & morotssallad, sesammajjo & basmatiris
Chilikorv med palsternacka, hemmagjord ketchup & rostad lök
TORSDAG 21/4
Pannbiff toppad med gräddkokt svamp & potatismos
Sesambakad kycklingfilé med wokade nudlar & grönsaker, ruccolakräm
Texmex tallrik med basmatiris, het salsa, hemmagjorda chips
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
FREDAG 22/4
Svartpeppar kryddad fläskfilé med café de Parissmör & klyftpotatis
Ugnsbakad torsk med hummersås & dillslungad potatis
hemmagjorda vårrullar med kyckling & grönsaker, teriaky dipp, basmatiris & grönt
Efter klockan elva: Grillspett med pommes frites, bearnaise, coleslaw & grillad majskolv
Fredagsmys: Hemmagjord hallonsorbet med ananasrippel
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50