MÅNDAG 11/4
Ugnsbakad laxfilé med vaxbönor & bacon, vitvinsås
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & potatismos
Gulaschgryta med basmatiris & gräddfil
Chicken Thai med koriander
Stekt ungnötslever med gött mos & gräddsås
TISDAG 12/4
Pytt I panna med stekt ägg & rödbetor
Friterade räkor på vårt vis med basmatiris & kimchisallad
Currygryta på nötfärs med basmatiris & mango chutney
Raggmunk med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Bruna bönor med stekt fläsk
ONSDAG 13/4
kalvfärslimpa med rostad potatis, rödvinsås & picklad gurka
Färska pastaknyten vända i ruccolapesto serveras med lufttorkad skinka & rostade solrosfrön
Spagetti Carbonara med bacon, färskriven ost & svartpeppar
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Chicken Tikka Masala med basmatiris
TORSDAG 14/4
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Grillkryddad kycklingfilé med rotisar, grönsaksbuljong & paprikakräm
Stekt fläsknoisette med saltrostade potatisslantar & äpple gräddsås
Biff Stroganoff med basmatiris & gräddfil
FREDAG 15/4
Ugnsbakad laxfilé med dillhollandaise & kokt potatis
Långbakad honung & kryddstekt karré med pepparsås & klyftpotatis
Grillad kycklingfilé piccata med smörstekta mörötter & basmatiris
Efter klockan elva: grillspett på oxfilé, fläskfil é & kycklingfilé serveras med bearnaise, tzatziki & grillad majskolv
Fredagsmys: Freddans chokladtårta med flingsalt & go grädde
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50