MÅNDAG 14/8
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis & citronklyfta
Stekt ungnötslever med gräddsås & potatismos
Lentejas spanska högrevsgryta serveras med basmatiris
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & potatismos
Kyckling Africana serveras med basmatiris, bacon strössel & rostade jordnötter
Stekta sköna grönsaker & basmatiris
TISDAG 15/8
Bouillabaisse- sydfransk fisksoppa serveras med örtiga krutonger, aioli & räkor
Raggmunk & stekt fläsk
Kycklingkebab serveras med pommesfrites & vitlöksdressing
Bruna bönor & stekt fläsk
Gulaschgryta på högrev serveras med basmatiris & långa saltgurkor
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekta grönsaker & basmatiris
ONSDAG 16/8
Ost gratinerad falukorvs tournedos serveras med potatismos
Helstekt fläskytterfilé serveras med potatisgratäng & snack paprikasås
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Kycklingfilé marinerad i yoghurt serveras med tandoorisås, basmatiris & rostade jordnötter
Färska pastaknyten med mozzarella & spenat vända i ruccolapesto serveras med lufttorkad skinka & saltrostade solrosfrön
TORSDAG 17/8
Gräddstuvad pytt I panna med stekt ägg & rödbetor
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Mustig chili på högrev serveras med basmatiris, gräddfil & nachochips
Grillad kycklingfilé serveras med dijonsenap & gröna örter i härlig sås samt basmatiris
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Grönsaksgryta & basmatiris
FREDAG 18/8
Ugnsbakad laxfilé serveras med Erikas goda dillsås & kokt potatis
Kryddiga sköna långbaket på karré serveras med pommesfries, rödvinssås & bearnaise
Wajes klassiska chicken Thai serveras med basmatiris & krispsallad därtill
Fredagsmys: ljummen ljuvlig äpplesmulpaj serveras med vaniljsås
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50