MÅNDAG 19/12
Bouillabaisse - sydfransk fisksoppa serveras med örtiga krutonger & aioli
"Jamaican Jerk" tacos på kycklingfilé serveras med basmatiris & vitlöksrippel
Stekt ungnötslever med gräddsås & potatismos
Vintergryta med falukorv, potatis, paprika & svamp serveras med dijonaise
Hemmagjorda köttbullar med potatismos & gräddsås
Jamaican jerk kryddade sköna grönsaker med basmatiris
TISDAG 20/12
Grillad kycklingfilé serveras med jordnötssås & basmatiris
Bruna bönor & stekt fläsk
Fula fiskar i dillsås serveras med snygga räkor & kokt potatis
Biff Bourgignon med knaprigt bacon & syltlök
Raggmunk & stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Sköna grönsaker med basmatiris
ONSDAG 21/12
Högrevs chili serveras med basmatiris & citrus yoghurt dutt
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
Grönsaker & nudel wok serveras med grillad kycklingfilé samt chilikräm
Chicken Thai serveras med basmatiris
Grönsaker i Italiensk tomatsås med basmatiris
TORSDAG 22/12
Helstekt fläskytterfilé serveras med stekt potatis & äpple gräddsås
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Grillad kycklingfilé i krämig het sambal oeleksås serveras med basmatiris
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Grönsaker i gryta serveras med stekt potatis
FREDAG 23/12
Kryddstekt kycklingfilé serveras med örtsås & basmatiris
Helstekt oxfilé serveras med potatisgratäng & cognacsås
Ugnsbakad laxfilé serveras med krasse potatiskompott & citronklyfta
Fredagsmys: Hemmagjord underbar vaniljgräddglass serveras med ljummen kolasås
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50