MÅNDAG 22/8
fisk & skaldjurslasagne serveras med ört dipp
Hemmagjorda köttbullar med gott mos & gräddsås
Uppsalastuvning på oxbringa i skön buljong med rotfrukter, potatis & kruspersilja topping
Kycklingpanna med soltorkad tomat i gräddig sås serveras med basmatiris
Gräddstuvad lever serveras med potatismos
Frästa grönsaker & ris i härligt sällskap
TISDAG 23/8
Pulled Beef serveras i brioche brioche bröd med sallad, vitlökskräm & picklad rödlök
Raggmunk & stekt fläsk
Chicken tikka masala serveras med basmatiris & yoghurt dipp
Bruna bönor & stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Ugnsbakad laxfilé serveras med stenbitsrom i krämig vitvinssås & kokt potatis
Sköna grönsaker i salig blandning serveras med briochbröd, vitlökskräm & picklad rödlök
ONSDAG 24/8
Köttfärslimpa serveras med potatismos & jägarsås
Spagetti El Diablo på nötfärs serveras med färskriven ost
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Grillad kycklingfilé serveras med dragonsås, basmatiris & stekta långa morötter
Quorn färs & grönsaker i panna serveras med basmatiris
TORSDAG 25/8
Stuvade makaroner & stekt falukorv serveras med ketchup med twist
Fisksoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Kycklinggryta med svamp & bacon serveras med basmatiris & fetaost strössel
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Mustig högrevschili med stekt potatis
Grönsaker i gryta serveras med stekt potatis
FREDAG 26/8
Grillad kycklingfilé serveras med rostad vitlökssås, basmatiris & ruccolakräm
Kryddiga sköna långbaket på karré serveras med pommesfrites & pepparsås
Ugnsbakad torsk serveras med bryntsmör, kokt potatis & bacon/ruccola sallads topping
Fredagsnöjet: Grillspett på oxfilé, fläskfilé & ky ckling serveras med bearnaise, rödvinssås & pommesfrites 165:-
serveras efter klockan elva!
Fredagsmys: Ljummen ljuvlig äpplesmulpaj serveras med vaniljsås
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50