MÅNDAG 16/8
Fisk & skaldjurslasagne  serveras med lite grönt och vitlöksdipp
Grillad kycklingfilé  med varm grön örtsås & basmatiris
Stekt ungnötslever  med gräddsås & gott mos
Hemmagjorda köttbullar  med gräddsås & ännu godare mos
Isterband  med stekt potatis & stuvad vitkål
Grönsaker i salig röra & basmatiris 
TISDAG 17/8
Gulaschgryta  serveras med basmatiris & saltgurka
Bruna bönor & stekt fläsk
 
Kycklingkebab  med pommesfrites & vitlöksdipp
Raggmunk & stekt fläsk
 
Ströbrödbakad torsk  med curryremoulad & kokt potatis
Stekt fläsk  med löksås & kokt potatis
Grönsaksgryta  med basmatiris
ONSDAG 18/8
Chicken tandoori  serveras med basmatiris & rostade jordnötter
Stekt strömming  med skirat smör & potatismos
Kalops  med kokt potatis & rödbetor
Ostgratinerad falukorvs tournedos  med chiligrädde & potatismos
Fläskfilégryta  serveras med stekt potatis
Frästa grönsaker i go gryta  serveras med basmatiris
TORSDAG 19/8
Färska pastaknyten med mozzarella & spenat vända i  ruccolaolja serveras med tunt skuren marinerad fläskytterfilé & rostade solrosfrön
Ärtsoppa  med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa  med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Grillad kycklingfilé  serveras med basmatiris & rostad paprikasås
Helstekt fläskytterfilé  serveras med örtiga rostade potatisar & gräddsås
Färska pastaknyten vända i ruccolaolja, färskriven  ost & rostade solrosfrön
FREDAG 20/8
Svartpeppargrillad fläskfilé  serveras med potatisgratäng & pepparsås
Ugnsbakad laxfilé  serveras med små goda färskpotatisar & vitvinssås
Grillad kycklingfilé  serveras med basilikasås & basmatiris
 
Fredagsmys: Underbart knäckig päron Toscapaj  serveras med vispad grädde
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50