MÅNDAG 16/8
Fisk & skaldjurslasagne serveras med lite grönt och vitlöksdipp
Grillad kycklingfilé med varm grön örtsås & basmatiris
Stekt ungnötslever med gräddsås & gott mos
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & ännu godare mos
Isterband med stekt potatis & stuvad vitkål
Grönsaker i salig röra & basmatiris
TISDAG 17/8
Gulaschgryta serveras med basmatiris & saltgurka
Bruna bönor & stekt fläsk
Kycklingkebab med pommesfrites & vitlöksdipp
Raggmunk & stekt fläsk
Ströbrödbakad torsk med curryremoulad & kokt potatis
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Grönsaksgryta med basmatiris
ONSDAG 18/8
Chicken tandoori serveras med basmatiris & rostade jordnötter
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Kalops med kokt potatis & rödbetor
Ostgratinerad falukorvs tournedos med chiligrädde & potatismos
Fläskfilégryta serveras med stekt potatis
Frästa grönsaker i go gryta serveras med basmatiris
TORSDAG 19/8
Färska pastaknyten med mozzarella & spenat vända i ruccolaolja serveras med tunt skuren marinerad fläskytterfilé & rostade solrosfrön
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Grillad kycklingfilé serveras med basmatiris & rostad paprikasås
Helstekt fläskytterfilé serveras med örtiga rostade potatisar & gräddsås
Färska pastaknyten vända i ruccolaolja, färskriven ost & rostade solrosfrön
FREDAG 20/8
Svartpeppargrillad fläskfilé serveras med potatisgratäng & pepparsås
Ugnsbakad laxfilé serveras med små goda färskpotatisar & vitvinssås
Grillad kycklingfilé serveras med basilikasås & basmatiris
Fredagsmys: Underbart knäckig päron Toscapaj serveras med vispad grädde
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50