MÅNDAG 26/4
Fisk & skaldjurslasagne  serveras med lite grönt & ört dipp
Stekt ungnötslever  med gräddsås & potatismos
Hemmagjorda köttbullar  med gräddsås & potatismos
Grillad kycklingfilé provencal  serveras med basmatiris & oliv & timjan gräddsås
Grillad chorizo  serveras med potatismos & hemmasmaksatt senap
Stekt grönsaker  serveras med potatismos & ört dipp
TISDAG 27/4
Ugnsbakad torsk  serveras med räkor & dill i vitvinssås samt kokt potatis
Bruna bönor & stekt fläsk
 
Mustig högrevsgryta med influenser från Sverige  serveras med basmatiris & rårörda lingon
Stekt fläsk  med löksås & kokt potatis
Raggmunk & stekt fläsk
 
Kyckling Africana  serveras med basmatiris & rostade nötter
Grönsaker i skön gryta  serveras med kokt potatis
ONSDAG 28/4
Kåldolmar  serveras med gräddsås & kokt potatis
Stekt strömming  med skirat smör & potatismos
Biff Bambuskott  serveras med basmatiris
Grillad kycklingfilé  serveras med basmatiris & dijonsenaps sås
Färska pastaknyten  slungade i ruccolapesto serveras med tunt skuren fläskytterfilé, färskriven ost & saltrostade solrosfrön 
Färsk pastaknyten  slungade i ruccolapesto serveras med saltrostade solrosfrön & färskriven ost
TORSDAG 29/4
Rotmos & oxbringa
 
Ärtsoppa  med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa  med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Pulled pork Chili  serveras med basmatiris
Chicken Thai  serveras med basmatiris
Stekt grönsaker  serveras med rotmos
FREDAG 30/4
Ugnsbakad laxfilé  serveras med citrussmaksatt vitvinssås & kokt potatis
Helstekt fläskfilé  serveras med klyftpotatis & kryddig örtsås
Grillad kycklingfilé  serveras med basmatiris, krämig parmesan & timjansås
 
Fredagslyxen: grillad oxfilé  serveras med potatisgratäng & pepparsås 165kr serveras från 11.00!
Fredagsmys: Hemmagjord vaniljglass  serveras med sockersöt, knäckig kolasås
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50