MÅNDAG 26/4
Fisk & skaldjurslasagne serveras med lite grönt & ört dipp
Stekt ungnötslever med gräddsås & potatismos
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & potatismos
Grillad kycklingfilé provencal serveras med basmatiris & oliv & timjan gräddsås
Grillad chorizo serveras med potatismos & hemmasmaksatt senap
Stekt grönsaker serveras med potatismos & ört dipp
TISDAG 27/4
Ugnsbakad torsk serveras med räkor & dill i vitvinssås samt kokt potatis
Bruna bönor & stekt fläsk
Mustig högrevsgryta med influenser från Sverige serveras med basmatiris & rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Raggmunk & stekt fläsk
Kyckling Africana serveras med basmatiris & rostade nötter
Grönsaker i skön gryta serveras med kokt potatis
ONSDAG 28/4
Kåldolmar serveras med gräddsås & kokt potatis
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Biff Bambuskott serveras med basmatiris
Grillad kycklingfilé serveras med basmatiris & dijonsenaps sås
Färska pastaknyten slungade i ruccolapesto serveras med tunt skuren fläskytterfilé, färskriven ost & saltrostade solrosfrön
Färsk pastaknyten slungade i ruccolapesto serveras med saltrostade solrosfrön & färskriven ost
TORSDAG 29/4
Rotmos & oxbringa
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Pulled pork Chili serveras med basmatiris
Chicken Thai serveras med basmatiris
Stekt grönsaker serveras med rotmos
FREDAG 30/4
Ugnsbakad laxfilé serveras med citrussmaksatt vitvinssås & kokt potatis
Helstekt fläskfilé serveras med klyftpotatis & kryddig örtsås
Grillad kycklingfilé serveras med basmatiris, krämig parmesan & timjansås
Fredagslyxen: grillad oxfilé serveras med potatisgratäng & pepparsås 165kr serveras från 11.00!
Fredagsmys: Hemmagjord vaniljglass serveras med sockersöt, knäckig kolasås
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50