MÅNDAG 18/1
Ugnsbakad torsk med pepparotssmaksatt vitvinssås, kokt potatis & smörade varma gröna ärtor
Stekt ungnötslever med gräddsås & gött mos
Hemmagjorda köttbullar med ännu godare mos & gräddsås
Biff Bourgignon med knaprigt bacon & syltlök serveras med kokt potatis
Grillad kycklingfilé med örtsås & basmatiris
Rotfrukter i go tomatgryta serveras med basmatiris
TISDAG 19/1
Pulled Beef serveras med basmatiris & vitlöksdipp
Bruna bönor & stekt fläsk
Grillad kycklingfilé med svamp risotto & mustig rödvinssås
Raggmunk & stekt fläsk
Fisk & skaldjursgryta serveras med kokt potatis
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Italiensk grönsaksgryta med kokt potatis
ONSDAG 20/1
Krämig Italiensk färsgryta med tomat , grädde, oliv & citron serveras med kokt potatis
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Oxfilé Rydberg med dijonaise
Helstekt fläskytterfilé med rostad paprikasås & kokt potatis
Grillad kycklingfilé Africana med basmatiris & rostade nötter
Grönsaker Africana med basmatiris & rostade nötter
TORSDAG 21/1
Pulled pork serveras med basmatiris & BBQ-sås
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Mickes söndagsstek på högrev serveras med kokt potatis, ljus gräddsås & gelé
Spagetti Carbonara med knaprigt bacon, svartpeppar & färskriven ost
Carbonara sin bacon serveras med färskriven ost
FREDAG 22/1
Grillad kycklingfilé med rostad vitlökssås, basmatiris & picklad rödlök
Ugnsbakad laxfilé serveras med potatisstomp & dillad vitvinssås
Kryddiga sköna långbaket på karré serveras med rödvinssås, bearnaise & pommesfrites
Fredagsmys: Vaniljpannacotta med "gingerbread spread" :)
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50