MÅNDAG 19/10
Ugnsbakad torsk med stuvad vitkål & bacon topping serveras med kokt potatis
Stekt ungnötslever med gräddsås & gött mos
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & ännu godare mos
Pulled chicken med basmatiris & friterade lökringar
Högrevsgryta med svenska höstsmaker serveras med basmatiris
Arancini( friterad risotto ) serveras med basmatiris & stuvad vitkål
TISDAG 20/10
Grillad kycklingfilé serveras med kronärtskocka, röd paprika & potatis i salig röra samt mustig rödvinssås
Bruna bönor & stekt fläsk
Het cowboysargryta på högrev serveras med stekt potatis & picklad gurka
Raggmunk & stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Ugnsbakad laxfilé serveras med hollandaise & kokt potatis
Het cowboysargryta med grönsaker serveras med basmatiris
ONSDAG 21/10
Grillad kycklingfilé serveras med grönsaksröra & basmatiris
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Spagetti Carbonara med färskriven ost
Pytt I panna med stekt ägg & rödbetor
Sjömansbiff på högrev & potatis samt en klick gräddfil
Aubergin & tomat i gryta serveras med potatismos
TORSDAG 22/10
Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis & rårörda lingon
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Krämig Italiensk kycklinggratäng serveras med basmatiris
Klassisk högrevsgryta med morot & sidfläsk serveras med kokt potatis
Grönsaker i skön gryta serveras med basmatiris
FREDAG 23/10
Grillad kycklingfilé serveras med rostad vitlökssås, basmatiris & picklad rödlök
Ugnsbakad torsk serveras med skaldjurssås & kokt potatis
Sköna kryddiga långbaket på karré serveras med pommesfrites, rödvinssås & bearnaise
Fredagsmys: choklad pannacotta med spritsade vaniljgrädde toppar
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50