MÅNDAG Lunch den 4/2
•Äggpanerad torsk med dill potatis & vitvinsås samt picklad rödlök
•Stekt ungnötslever med gräddsås & gött mos
•Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & ännu godare mos
•Het kycklinggryta med färsk tomat, kanel, chili & haricotsverts serveras med basmatiris & citrus yoghurt
•Grillat isterband serveras med persiljestuvad potatis, dijonaise & rostad lök
Dagens veg: het böngryta serveras med basmatiris & citrus yoghurt
TISDAG Lunch den 5/2
•Gräddstuvad pytt I panna med stekt ägg & goa rödbetor
•Raggmunk & stekt fläsk
•Stekt kycklingfilé fylld med basilika & mozzarell a serveras med Italiensk tomatsås & klyftisar samt tomat & löksallad
•Bruna bönor & stekt fläsk
•Stekt fläskmed löksås & kokt potatis
•Havets wallenbergare serveras med kokt potatis & rostad kräftsås samt citronklyfta
Dagens veg: grönsakspytt serveras med stekt ägg & rödbetor
ONSDAG Lunch den 6/2
•Stekt strömming serveras med skirat smör & potatismos
•Lasagne serveras med en dutt chilikräm
•Mustig gryta på högrev med smak er från Libanon serveras med basmatiris & auberginröra
•Friterad kyckling "nuggets" serveras med basmatiris, salsa & gräddfil
•Fransk skaldjurssoppa serveras med aioli & cheddar macka
Dagens veg: friterade grönsaker serveras med basmatiris, salsa & gräddfil
TORSDAG Lunch den 7/2
•Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
•Fisk & skaldjursoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
•Fetaost fylld pannbiff serveras med stekt potatis, rödvinsås & tzatziki
•Chicken Tikka Masala serveras med basmatiris, mango chutney & jordnötter
•Köttfärssås på hemmamald högrev smaksatt med mang o & jalapeño serveras med färskriven ost
Dagens veg: Grönsakscurry gryta med koksgrädde & k orainser serveras med basmatiris
FREDAG Lunch den 8/2
•Goaste potatisgratängen serveras med kryddiga långbaket på karré med pepparsås
•Grillad kycklingfilé serveras med sallad på blomkål & kikärtor, basmatiris, rödvinsås & avokadokräm
•Stekt laxfilé nykokt potatis, smörstekta långa mo
Dagens veg: grönsaksbiff med kokt potatis & chilikräm
•Fredagsmys: kardemumma & kanel stekta vinter äppl en serveras med vaniljsås & drömsmulor
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50