våra öppettider

Bläddra i lunchmenyn

FÖRRA « Vecka 49 » NÄSTA

MÅNDAG 3/12

•Ugnsbakad lax serveras med stuvad potatis & citronklyfta

•Stekt ungnötslever med gräddsås & gött mos

•Hemmagjorda köttbullar med ännu godare mos & gräddsås

•Parmesan & grillkryddad kycklingfilé serveras med rostad paprikasås & basmatiris

•skånsk kalops med kokt potatis & rödbetor

Dagens veg: libanesisk grönsaksgryta serveras med stekt potatis & kikärts hummus


TISDAG 4/12

•Raggmunk & stekt fläsk

•Pankopanerad torsk med örtiga rostade potatisar, citrussmaksatt yoghurt dipp & persiljepicklad gurka

•Bruna bönor & stekt fläsk

•Stekt fläsk med löksås & kokt potatis

•Grillad kycklingfilé serveras med klyftisar, grön varm örtsås & tomat/löksallad

•Långbakad entrecote serveras med pommes & pepparsås

Dagens veg: ostgratinerad svamp i omelettroulad serveras med bulgur ragu & vitlöksdipp


ONSDAG 5/12

•Chili på nötfärs serveras med het koriander salsa, gräddfil & hemmagjorda chips

•Stekt strömming serveras med skirat smör & potatismos

•Färska pastaknyten med ricottaost & spenat serveras med lufttorkad skinka, rostade solrosfrön & färskriven ost

•Hemmagjorda kroppkakor serveras med stekt fläsk, brynt smör & rårörda lingon

•Chicken Tikka Masala serveras med basmatiris & mango chutney

Dagens veg. färska pastaknyten med ricottaost & sp enat serveras med rostade solrosfrön & färskriven ost


TORSDAG 6/12

•Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde

•Lasagne serveras med en dutt chilikräm

•Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde

•Grillad kycklingfilé serveras med rotfruktsgratäng, rödvinsås & honung/vitlöksdipp

•Långbakad dragen högrev serveras med hembakat pitabröd , lite grönt, bbq-dressing & coleslaw


Dagens veg: bakad blomkål serveras med hembakat pitabröd, bbq-dressing, lite grönt & coleslaw


FREDAG 7/12

•Grillad kycklingfilé serveras med rödvinsås, söt mojorojokräm & pommes frites vända i färskriven ost & bladpersilja

•Ugnsbakad lax & torsk i symfoni serveras med brynt smör bakade goa potatis med dill & vitvinsås

Klassikern.. skönaste goaste kryddiga långbaket i stan serveras med pommesfrites, rödvinsås & bearnaise smaksatt med lite färsk chili

Dagens veg: cesarsallad med friterad fetaost & örtiga krutonger samt färskriven ost & ruccola


•Fredagsmys: vaniljpannacotta med pepparkaks strössel & mandarin


Ta med dig lunchen

Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50

Få lunchmenyn i telefonen

Vi skickar ut lunchmenyn som email

Om du vill få Mat & Potatis veckans lunchmeny direkt i din telefon så skickar vi ut den som email varje vecka till alla som önskar. Är du på ständigt på språng och bor i din telefon så kanske det kan vara en bra idé.

Dina uppgifter är helt skyddade. De sparas bara i en lokal databas i Oversites datakluster en trappa upp från oss och de avskyr alla former av spam. Stäng av utskicket enkelt när du vill genom att klicka på länken längst ner i utskicket.