MÅNDAG 6/8
•Friterad torsk med skagenröra & potatismos
•Gräddstuvad ungnötslever & gött mos
•Hemmagjorda köttbullar med ännu godare mos & gräddsås
•Kyckling Africana serveras med basmatiris, mango chutney & rostade jordnötter
•Marockansk högrevsgryta serveras med stekt potatis & citrus yoghurt
Dagens veg: Parmesan friterad Zucchini & aubergin serveras stekt potatis & citrus yoghurt
TISDAG 7/8
•Chili på högrev med basmatiris, het skön salsa, gräddfil & hemmagjorda chips
•Ugnsbakad laxfilé serveras med varm bulgursallad på vaxbönor, haricotsverts & knaprigt bacon samt vitvinsås smaksatt med inlagd grillad citron
•Bruna bönor & stekt fläsk
•Raggmunk & stekt fläsk
•Grillad kycklingfilé med grön örtsås, klyftisar & tomat/löksallad
•Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Dagens veg: Trädgårdsbiff serveras med klyftisar & grön örtsås
ONSDAG 8/8
•Färska pastaknyten med ricottaost & spenat slunga de i ruccolapesto serveras med lufttorkad skinka, saltrostade solrosfrön & färskriven ost
•Stekt strömming med skirat smör & potatismos
•Wallenbergare med potatismos, gräddsås &varma gröna ärtor
•Korv Stroganoff med basmatiris & gräddfil
•Grillad kycklingfilé "Phad Thai" serveras med nudlar, grönsaker, ägg & jordnötter
Dagens veg: Färska pastaknyten med ricottaost & sp enat vända i ruccolapesto serveras med saltrostade solrosfrön & färskriven ost
TORSDAG 9/8
•Rostbiff med färskpotatissallad & somriga grönsak er serveras med paprikakräm & rostad lök
•Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
•Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
•Pulled brisket Burger serveras med hemmagjort pitabröd, lite grönt, pommes frites & vitlökdipp
•Grillad kycklingfilé serveras med potatis & morotskaka samt madeirasås & vitlök/honungsdipp
Dagens veg: Wokade nudlar med ägg & grönsaker samt ruccolacrém
FREDAG 10/8
•Ugnsbakad torsk med rostad färskpotatis & skaldjurssås
•Svartpeppargrillad fläskfilé serveras med potatisgratäng & rödvinsås
•Grillad kycklingfilé med rödvinsås, mojorojokräm & pommes frites vända i färskriven ost & bladpersilja
Dagens veg: friterad haloumi serveras med pommes frites vända i färskriven ost & bladpersilja samt mojorojokräm
Fredagsmys: hemmagjord glass med bärkompott
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50