våra öppettider

Bläddra i lunchmenyn

FÖRRA « Vecka 20 » NÄSTA

MÅNDAG 14/5

•1)Korv Stroganoff serveras med basmatiris & gräddfil

•2)Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & gött mos

•3)Äggpanerad torsk serveras med färskpotatis, curryremoulad & hyvlad morotssallad

•4)Stekt ungnötslever med gräddsås & ännu godare mos

•5)Pytt I panna med stekt ägg & rödbetor

6)Dagens veg: Tomat & spenat Frittata serveras med curryremoulad & lite grönt


TISDAG 15/5

•1)Pankostekt kycklingfilé serveras med rostade rotisar, rödvinsås & fetaostkräm

•2)Bruna bönor & stekt fläsk

•3)Raggmunk & stekt fläsk

•4)Ugnsbakad laxfilé med grillad grön sparris, vitvinsås & dillsmörad potatis

•5)Chili con Carne på högrev serveras med basmatiris, salsa, gräddfil & hemmagjorda chips

•6)Stekt fläsk med löksås & kokt potatis

7)dagens veg: Friterade potatisslantar & rostade r otisar serveras med fetaostkräm


ONSDAG 16/5

•1)Flygande Jacob serveras med grillad kyckling, basmatiris, knaprigt bacon & jordnötter

•2)Stekt strömming med skirat smör & potatismos

•3)Helstekt kotlettrad serveras med pepparsås, stekt potatis & äpple & rödkålsslaw

•4)Oxbringa serveras med pepparrotssås & kokt potatis

•5)Spagetti Carbonara serveras med knaprigt bacon & färskriven ost

6)Dagens veg:varm Couscous sallad med härliga vårg rönsaker serveras med äpple & rödkålsslaw


TORSDAG 17/5

•1)Grillad kyckling teriyaki serveras med basmatiris & sesamrostad e broccolis

•2)Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde

•3)Ärtsoppa med nygräddade pannkako, hemmagjord sylt & grädde

•4)Wallenbergare serveras med kokt potatis, gräddsås & varma gröna ärtor

•5)Italiensk högrevsgryta med smak er från Toscana serveras med friterade potatisslantar & rostad krämig paprikakräm


6)Dagens veg: Blomkålssoppa med tärnat "granny Smi th" äpple serveras med nygräddade pannkakor


FREDAG 18/5

•1)Grillad kycklingfilé serveras med mild Gräddädel ostsås, basmatiris & hemmagjord päronchutney

•2)Goaste, kryddigaste långbaket på karré serveras med potatisgratäng & rödvinsås

•3)Rostad mandel bakad torsk serveras med brynt kantarellesmör & färskpotatis samt rödbets cremefraiche


4)Dagens veg: Gratinerad zucchini fylld med Quorn färs & färskriven ost serveras med rödbets cremefraiche


•Fredagsmys: ljummen ljuvlig äpple smulpaj serveras med hemslagen vaniljsås


Ta med dig lunchen

Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50

Få lunchmenyn i telefonen

Vi skickar ut lunchmenyn som email

Om du vill få Mat & Potatis veckans lunchmeny direkt i din telefon så skickar vi ut den som email varje vecka till alla som önskar. Är du på ständigt på språng och bor i din telefon så kanske det kan vara en bra idé.

Dina uppgifter är helt skyddade. De sparas bara i en lokal databas i Oversites datakluster en trappa upp från oss och de avskyr alla former av spam. Stäng av utskicket enkelt när du vill genom att klicka på länken längst ner i utskicket.