MÅNDAG 30/4
•1)Friterad torsk med potatismos & skagenröra
•2)Stekt ungnötslever med gräddsås & gött mos
•3)Isterband med stuvad vitkål, stekt potatis & dijonsenapskräm
•4)Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & ännu godare mos
•5)Tagliatellepasta med grillad kycklingfilé i krä mig färskost & soltorkad tomatsås serveras med färskriven ost
6)Dagens veg: Friterad broccoli & blomkål serveras med tagliatellepasta & färskriven ost
TISDAG 1/5
•Idag håller vi stängt och firar
•1 Maj..
•
•Varmt välkomna imorgon igen!
ONSDAG 2/5
•1)Färska pastaknyten vända i ruccolapesto serveras med lufttorkad skinka, rostade solrosfrön & färskriven ost
•2)Stekt strömming med skirat smör & potatismos
•3)Pannbiff serveras med sockerstekt lök, stekt potatis & gräddsås
•4)Grillad panini med kycklingfilé, tomatfärskost serveras med pommes frites & svartpepparaioli
•5)Gräddstuvad pytt I panna med stekt ägg & rödbetor
6)Dagens veg: färska pastaknyten vända i rucola serveras med färskriven ost & rostade solrosfrön
TORSDAG 3/5
•1)Kålpudding serveras med kokt potatis & rårörda lingon
•2)Fisk & skaldjurssoppa serveras med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
•3)Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
•4)"Sloopy Joes hamburgare på Pulled beef serveras med pommes frites, bbq-dressing, gula lökringar lite grönt & hemmagjort pitabröd
•5)Tunt marinerad fläskytterfilé serveras med glasnudelsallad & thaigrönsaker i skön mix samt soyatopping & rostade sesamfrön
6)Dagens veg: Potatis & purjolökssoppa serveras med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
FREDAG 4/5
•1)Havets Wallenbergare serveras med färskpotatis & rostad hummersås
•2)Sköna långa baket på underbara kryddiga karrén serveras med tjocka färska pommesfrites, rödvinsås & chilibearnais
•3)Koreansk kycklingpytt "Bibimpap" serveras med basmatiris & syrade grönsaker
4)Dagens veg: Koreansk vegetarisk grönsakspytt "Bi
•
•Fredagsmys: on request..:) Den hemmagjorda ljuvli
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50