MÅNDAG 19/3
1)Ugnsbakad torsk serveras med stuvad svartkål & knaprigt bacon samt kokt potatis
2)Stekt ungnötslever med gräddsås & gött mos
3)Kycklingfilé Africana serveras med basmatiris, mango chutney & jordnötter
4)Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & potatismos
5)Spagetti "El diablo" på högrev smaksatt med mang o och jalapeño serveras med färskriven ost
6)Dagens veg: grönsakslasagne serveras med ruccolakräm
TISDAG 20/3
1)Dillstekt lax med potatis & broccolikompott serveras med citronmarinerad gurka
2)Raggmunk & stekt fläsk
3)Grillad kycklingfilé serveras med ostgratinerad tomat,zucchini & potatis samt dragonsås
4)Bruna bönor & stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
5)Cesarsallad med grillad kycklingfilé, knaprigt bacon & ost
6)Dagens veg: ostgratinerad zucchini, tomat & pota tis serveras med dragonsås
ONSDAG 21/3
1)Pannbiff serveras med råstekt potatis, rödvinsås & morots tzatziki
2)Stekt strömming med potatismos & skirat smör
3)Pulled beef serveras på hemmagjort papadambröd,k rispsallad,toppad med avokadoyoghurt & salsa
4)Pytt I panna med stekt ägg & rödbetor
5)Fusilipasta & stekt kyckling med grönsaker serveras med soltorkad tomatgräddsås & färskriven ost
6)Dagens veg: grillade grönsaker på papadambröd serveras med avokadoyoghurt & salsa
TORSDAG 22/3
1)Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
2)Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
3)Italiensk högrevsgryta med grönsaker & tomat serveras med friterade potatishalvor & gräslöksdipp
4)Köttfärslimpa med klyftisar, gräddsås & coleslaw
5)Kycklingkebab med pommes frites & vitlöksdipp
6)Dagens veg: ärtsoppa med nygräddade pannkakor
FREDAG 23/3
1)Helstekt oxfilé & fläskfilé "black & White" serveras med pommes frites, rödvinsås & bearnaise
2)Kryddstekt kycklingfilé serveras med rostad vitlökssås, basmatiris & picklad rödlök
3)Ugnsbakad laxfilé serveras med dillsmörad kokt potatis & räkhollandaise
4)Dagens veg: grönsaksbiff serveras med basmatiris, rostad vitlökssås & picklad rödlök
Fredagsmys: Hemmagjord underbart god vaniljglass serveras med skogsbärskompott & drömsmulor
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50