MÅNDAG 26/2
1)Ugnsbakad laxfilé med dillstuvad potatis & grön ört kräm
2)Stekt ungnötslever med gräddsås & gött mos
3)Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & ännu godare mos
4)Grillad kycklingfilé med jordnötssås, basmatiris, böngrodd & rödlökssallad
5)Spagetti Carbonara med knaprigt bacon, svartpeppar & färskriven ost
6)Dagens Veg: rotfruktspytt med stekt ägg & grön ört kräm
TISDAG 27/2
1)Ugnsbakad torsk med örtpyntad Sandefjords sås & kokt potatis
2)Raggmunk & stekt fläsk
3)Syd Indisk högrevsgryta med smal av kokosgrädde, limeblad & koriander serveras med basmatiris, gräddfil & papadambröd
4)Bruna bönor & stekt fläsk
5)Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
6)Kyckling & grönsakspanna med rostad potatis serveras med citrus yoghurt
7)Dagens Veg: syd Indisk grönsaksgryta serveras med basmatiris & gräddfil
ONSDAG 28/2
1)Pannbiff med kokt potatis, stekt lök, rödvinsås & picklad gurka
2)Stekt strömming serveras med skirat smör & potatismos
3)Hemmagjorda revbenspjäll serveras med BBQ-sås & klyftisar samt coleslaw
4)Grillad panini med kycklingfilé, tomatfärskost serveras med pommes frites & svartpeppar aioli
5)Hemmagjorda kroppkakor serveras med brynt smör, sidfläsk & rårörda lingon
6)Dagens Veg: Piccata på aubergin serveras med klyftisar, rödvinsås & vitlöksdipp
TORSDAG 1/3
1)Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
2)Ört & senapsbakad kycklingfilé serveras med råstekt potatis & ratatouille samt parmesankräm
3)Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
4)Het taco på högrev serveras med hemmagjorda chips, basmatiris, salsa & gräddfil
5)Dagens Veg: Champinjonsoppa serveras med nygräddade pannkakor
FREDAG 2/3
1)Ugnsbakad laxfilé med kokt potatis & vitvinsås
2)Sköna kryddiga långbaket på karré serveras med pepparsås & stekt potatis
3)Grillad kycklingfilé med basmatiris, currysås, kimchisallad & jordnötter
4)Dagens Veg: Lins & bön chili serveras med basmatiris & mango chutney
Fredagsmys: friterad banan serveras med hemmagjord vaniljglass & siraps rippel
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50