MÅNDAG 16/10
Grillad "kycklingfilé Rydberg" med stekt små potatis, ägg & dijonsenapskräm
Stekt ungnötslever med gräddsås & göra gott mos
Ugnsbakad lax med dillad vitvinsås & färsk potatis
Hemmagjorda köttbullar med gött mos & gräddsås
Isterband med stuvad potatis & go senap
TISDAG 17/10
Chili på högrev serveras med basmatiris, hemmagjorda chips, skön salsa & gräddfil
Bruna bönor & stekt fläsk
Raggmunk & stekt fläsk
Ugnsbakad torsk piffad med sesamfrön,lime marinerade juliennegrönsaker, basmatiris & sojamajonäs
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Cesarsallad med grillad kycklingfilé, knaprigt bacon, krutonger & färskriven ost
ONSDAG 18/10
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Grillad kycklingfilé med sötpotatis pommesfrites & rostad paprikakräm serveras med lite buljong
Färsk tortellini med nyfrästa kantareller, paprika & tryffelolja
Pannbiff med potatismos, sockerstekta lökringar & äpple gräddsås
Gulaschgryta serveras med kokt potatis & gräddfil
TORSDAG 19/10
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Grillad panini med kycklingfilé, tomatkräm serveras med pommesfrites & svartpepparaioli
Paprikasmaksatt köttfärslimpa med rödvinsås, råstekta potatisslantar & tzatziki
Friterade grönsaker med knaprigt bacon & grön citrusyoghurt
FREDAG 20/10
Ugnsbakad lax med parmesan & grön gräslökskräm
Pytt I panna med stekt ägg & rödbetor
Kryddiga långbaket på karré med stekt potatis & café de Parissås
Fredagsnöjet: Grillspettet med oxfilé, fläskfilé & kycklingfilé serveras med tjocka pommes frites, rödvinsås & bearnaise
Fredagsmys: Hemmagjord hallon & lakritsglass med kanderade nötter
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50