MÅNDAG 19/6
Ugnsbakad laxfilé med kokt färskpotatis & örtsås
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & gött mos
Korv Stroganoff med basmatiris & gräddfil
Stekt ungnötslever med ännu godare mos & gräddsås
Chicken Tikka Masala serveras med basmatiris & limeklyfta
TISDAG 20/6
Honungsstekt kycklingfilé med rostad paprikasås & basmatiris
Raggmunk & stekt fläsk
Pannbiff med gräddstuvad svampsås & picklad rödlök
Bruna bönor & stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Ugnsbakad torsk med ägg/persiljesås & färskpotatis
ONSDAG 21/6
Texas chiligryta på högrev med basmatiris, salsa & gräddfil
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Sparrissoppa med marinerade kräftstjärtar & vitlöksbröd
Helstekt fläskytterfilé med stekt potatis & café de Parissås
Grillad kycklingfilé på spett med jordnötssås & basmatiris
TORSDAG 22/6
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Quesadillas med Pulled pork serveras med avokadoyoghurt & basmatiris & lite grönt
Isterband med stuvad potatis
Marinerad fläskytterfilé i tunna skivor med glasnudelsallad & grönsaker samt soya/sesam dipp
FREDAG 23/6
Örtpanerad kycklingfilé med italiensk tomatsås & rucola pyntad rostade potatisslantar
Kryddigt långbak på karré med pommes frites, rödvinsås & bearnaise
Ugnsbakad torsk med varm romsås & färskpotatis
Fredagsmys: den efterlängtade tiramisun
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50