MÅNDAG 1/5
Korv Stroganoff med basmatiris & gräddfil
Ugnsbakad torsk med ägg/persiljesås & kokt potatis
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & gött mos
Stekt ungnötslever med ännu godare mos & gräddsås
Kyckling Aficana med basmatiris, mango chutney & jordnötter
TISDAG 2/5
Raggmunk & stekt fläsk
Havets Wallenbergare med kokt potatis & dill smaksatt skaldjurssås
Bruna bönor & stekt fläsk
Provencalkryddad kycklingfilé med rostade potatiss lantar serveras med varm örtsås
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Pennepasta vända i ruccolapesto med lufttorkad skinka, rostade solrosfrön & färskriven ost
ONSDAG 3/5
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Oxbringa med pepparotssås & kokt potatis
Pannbiff med potatismos, skogssvampssås & äpple chutney
Joppes räksallad med champinjon, ägg, sparris & vinegrette
Grillad kycklingfilé med rostad paprikasås, basmat iris serveras med sesamfrö vänd gurka & blomkål i sallad
TORSDAG 4/5
Fisk & skalkdjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Biff Rydberg serveras med Dijon kräm & persiljeströssel
Lasagne med chilikräm vid sidan
Pankofriterad kycklingfilé med curry/ mango dipp & pommes frites
FREDAG 5/5
Ugnsbakad lax med ljummen potatis & vårprimörsalla d serveras med gräslökskräm
Niklas egna kyckling nudel wok med lime, koriander & rostade jordnötter serveras med citrusaioli
Grillad oxfilé med pepparsås & countryfries
Fredagsmys: friterad banan med hemmagjord vaniljglass & sirap
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50