MÅNDAG 20/2
Smörstekt torsk med dansk remoulad, kokt potatis & hyvlad morotssallad
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & gött mos
Stekt ungnötslever med gräddsås & ännu godare mos
Kyckling Africana med basmatiris, jordnötter & mango chutney
Isterband med persiljestuvad potatis & dijonsenapskräm
TISDAG 21/2
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Köttfärslimpa med klyftisar, rödvinsås & tzatziki
Chicken Thai serveras med basmatiris & juliennegrönsaker
Raggmunk & stekt fläsk
Bruna bönor & stekt fläsk
Ugnsbakad laxfilé med rostad vitlökssås & saltrostade potatishalvor
ONSDAG 22/2
"Pulled chicken" med ananas & koriander
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Lasagne serveras med chilikräm
Viltskavsgryta med kokt potatis & rårörda lingon
Färska pastaknyten vända i soltorkadtomatpesto serveras med lufttorkad skinka, rostade solrosfrön & färskriven ost
TORSDAG 23/2
Grillad kycklingfilé med sötpotatispommesfrites & buljong & ruccoladipp
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Skånsk kalops serveras med kokt potatis & rödbetor
Biff Bambuskott serveras med basmatiris
FREDAG 24/2
Havets Wallenbergare med vitvinsås & dillslungad potatis
Grill & örtkryddat långbak på karré serveras med potatisgratäng & café de Parissås
Tagliatellepasta med kycklingfilé & tomatconcassé i krämig färskostsås samt färskriven ost
Efter klockan elva: Grillspett på oxfilé, fläskfil é & kycklingfilé serveras med tjocka pommes frites, rödvinsås, bearnaise & tzatziki
Fredagsmys: Hemmagjord underbart god tiramisou
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50