MÅNDAG 16/1
Havets Wallenbergare med dill potatis & vitvinsås
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & göt mos
Stekt ungnötslever med gräddsås & ännu godare mos
Heta kräftstjärtar i färskostsås med smak av gröna örter serveras med spagetti & färskriven ost
Flygande Jacob med basmatiris, jordnötter & mango chutney
TISDAG 17/1
Friterad torsk med potatismos & skaldjursröra
Raggmunk & stekt fläsk
Lasagne serveras med chilikräm
Bruna bönor & stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Tandoorikryddad kycklingfilé med röd currysås & basmatiris
ONSDAG 18/1
Färska pastaknyten vända i ruccolapesto, toppad med lufttorkad skinka, färskriven ost & rostade solrosfrön
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Fetaost fylld pannbiff serveras med klyftisar, rödvinsås & tzatziki
Kyckling satay serveras med jordnötssås & basmatiris
TORSDAG 19/1
Ärtsoppa med nygräddade pannkako, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Mexikansk "taco" med koriander, bönsallad, hemmagjorda chips & basmatiris
Helstekt kotlettrad med vinbärsgelé & råstekt potatis
Kebab tallrik med pommes frites & vitlökssås
FREDAG 20/1
Ugnsbakad laxfilé med dillhollandaise & citrus smaksatta potatistoppar
Örtigt långbak på karré med persilja pyntad stråpotatis & dragonsås
Kycklingpytt i panna med stekt ägg & len remouladkräm
Fredagsmys: hemmagjord vanilj pannacotta med mangospegel
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50