MÅNDAG 10/10
Friterad kycklingfilé curryremoulad & basmatiris
Oxbringa med pepparrotssås & kokt potatis
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & gött mos
Ugnsbakad torsk med kokt potatis & ägg/persiljesås
Stekt ungnötslever med ännu godare potatismos & gräddsås
TISDAG 11/10
Parmesan & örtgrillad kycklingfilé med höstsvampsrisotto & ruccolakräm
Havets Wallenbergare med kokt potatis, citronklyfta & skaldjurssås
Raggmunk & stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Bruna bönor & stekt fläsk
Pannbiff serveras med gul löksky, stekt potatis & picklad gurka
ONSDAG 12/10
Friterad fläskfilé med basmatiris, soya/sesamdipp & kimchisallad
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Kålpudding med kokt potatis & gräddsås
Chili på högrev med basmatiris, salsa & hemmagjorda chips
Het Korvgryta med potatismos & rostad lök
TORSDAG 13/10
Spagetti Carbonara med bacon, färskriven ost & svartpeppar
Köttfärslimpa med kokt potatis, höstäpple gräddsås & lingonslaw
Indisk linsgryta med grillad kycklingfilé, basmatiris & mango chutney
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
FREDAG 14/10
Stekt torskfilé med rostade solrosfrön
Långbakad karré, kryddad med örter & peppar serveras med bearnaise, rödvinsås & hemmagjorda klyftisar
Kycklingkebab med pommesfrites & kebabsås
Fredagsmys: pärontoscapaj med hemmagjord vaniljglass
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50