MÅNDAG 15/2
Pulled pork med klyftisar, BBQ-sås & coleslaw
Kyckling Africana med basmatiris, nötter & mango chutney
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & potatismos
Friterad torsk med potatismos & skagenröra
Stekt ungnötslever med gött mos & gräddsås
TISDAG 16/2
Kummin & dill bakad koljafilé med citrus
Cesarsallad med grillad kyckling, bacon & parmesan
Hemmagjorda högrevs hamburgare med bröd & pommes frites
Raggmunk med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Bruna bönor med stekt fläsk
ONSDAG 17/2
Chili con carne på högrev med basmatiris, gräddfil & hemmagjorda chips
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Kålpudding med kokt potatis, skysås & picklad gurka
Cajunstekt kycklingfilé med rostad majs sås, sötpotatis pommesfrites & svartpepparaioli
Blodpudding med stekt ägg & potatis
TORSDAG 18/2
Benfria honungsglacerade revben med klyftpotatis, gräddsås & hemmagjort äpplemos
Kycklingkebab med pommes frites & kebabsås
Biff med purjolök serveras med basmatiris
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med hemmagjord sylt & grädde
FREDAG 19/2
Sesambakad laxfilé med ingefära/limesmör, basmatiris & kimchisallad
Pepparkryddat långbak på karré med råstekt potatis & rostad paprikakräm
Kyckling på spett med jordnötssås & basmatiris
Efter klockan elva: Grillspett serveras med pommesfrites, grillad majskolv, bearnaise & tzatziki
Fredagsmys: ljummen äpple smulpaj med hemmagjord vaniljsås
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50