MÅNDAG 25/1
Stekt kyckling i paneng curry, serveras med basmatiris, limeklyfta & mango chutney
Kebabtallrik med pommes frites & kebabsås
Ugnsbakad laxfilé med citrussky & risotto
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & potatismos
Stekt ungnötslever med gött mos & gräddsås
TISDAG 26/1
Grillad kycklingfilé med het kålsallad, buljong & sesamrostade potatisslantar
Chili con carne på högrev med basmatiris, bönsallad & gräddfil
Raggmunk med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Bruna bönor med stekt fläsk
Ugnsbakad torsk med romsås, kokt potatis & gröna ärtor
ONSDAG 27/1
Biff Bambuskott serveras med basmatiris
Hemmagjorda vårrullar med kyckling och grönsaker, ris & soyadipp
Pannbiff med löksky & råstekt potatis
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Snitzel på fläskytterfilé med stekt potatis, kapriskräm & citron
TORSDAG 28/1
Dragonkryddad kycklingfilégryta serveras med tagliatelle & olivröra
Viltskavsgryta med kokt potatis & rårörda lingon
Örtigt långbak på karré med palsternacks puré, rödvinsås & picklad gurka
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
FREDAG 29/1
Friterad torsk med potatismos & curry remoulad
Helgrillad fläskfilé Cajun style med sötpotatis pommes frites, svartpeppar aioli & rödvinsås
Stekt kycklingfilé, rostad majsbuljong, klyftisar
Efter klockan 11: Grillspett på tallrik, potatisgr
Fredagsmys: Jordgubbs cheesecake
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50