MÅNDAG 30/11
Smörstekt torsk med potatismos & skaldjursremoulad
Kebabtallrik med pommes frites & vitlökssås
Örtstekt kycklingfilé med skogssvampsrisotto & ruccolakräm
Hemmagjorda köttbullar med potatismos & gräddsås
Stekt ungnötslever med gött mos & gräddsås
Korv Stroganoff med basmatiris & gräddfil på toppen
TISDAG 1/12
Kycklingfajitas serveras med tortillabröd, basmatiris & het salsa
Oxgryta Provencal med champinjon, tomat & rosmarin samt kokt potatis
Raggmunk med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Bruna bönor med stekt fläsk
Ugnsbakad torsk, gräddkokt savojkål & stekt ris med grönsaker
ONSDAG 2/12
Bostonpannbiff med tomat
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Krämig viltskavsgryta med kokt potatis & rårörda lingon
Spagetti Carbonara
Stekt kyckling i gryta med chili & curry serveras med ris & ostkräm
TORSDAG 3/12
Benfri kotlettrad med pepparsås & klyftisar
Biff bambuskott serveras med basmatiris
Oxbringa med rotmos & senapskräm
Friterad fläskfilé med sötsurdipp & ris
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, sylt & grädde
FREDAG 4/12
Ugnsbakad laxfilé med kokt potatis & örtkräm
Kryddbakad karré med BBQ-sås, klyftpotatis & coleslaw
Lasagne
Fredagsmys: Vaniljpannacotta med mangospegel
Efter klockan elva: Plankstek med grillad oxfilé, duchessepotatis, rödvinsås & bearnaise
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50