MÅNDAG 20/4
Grillad kycklingfilé med rostad paprikasås, ris & parmesankräm
Friterad spättafilé med potatismos & dansk remouladsås
Färska pasta knyten vända i pesto serveras med parmaskinka
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & gött mos
Stekt ungnötslever med potatismos & gräddsås
TISDAG 21/4
Ugnsbakad laxfilé serveras med ljummen potatis & vårprimörsallad samt citrus yoghurt
Rotmos & oxbringa, senap
Raggmunk med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Bruna bönor med stekt fläsk
ONSDAG 22/4
Strimlad biff med champinjon, paprika & persilja i go sås serveras med ris
Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Pannbiff med klyftpotatis, sky & tzatziki
Rostbiff & hemmagjord potatissallad, rostad lök
Prinskorv med stekt ägg & bacon
TORSDAG 23/4
Långbakad karré med potatisgratäng, sky & äpplemos
Biffgryta Asien style med grönsaker & basmatiris
Caesarsallad med kyckling, bacon & färskriven parmesan
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, sylt & grädde
Fisk & skaldjurssoppa med nygräddade pannkakor, sylt & grädde
FREDAG 24/4
Ugnsbakad torskfilé med potatispuré, vitvinsås & räkor
Helstekt fläskytterfilé med tomatchutney, saltrostad potatis & dijonsenapssås
Pytt I panna med stekt ägg & rödbetor
Efter klockan elva: klassiska plankan med grillad oxfilé, duchesse potatis & bearnaise
Fredagsmys: Hemmagjord jordgubbsglass med ljummen chokladsås
Hämta take-away lunch hos oss.
Ring och beställ så packar vi och du slipper att vänta.
Det gör du på 031-58 96 50