Om Mat & Potatis

När det gäller mat i GöteborgW & W Förvaltningar

Företaget W & W förvaltningar driver restaurang Mat & Potatis.

Läs mer om W & W Förvaltning på vår samlingssida för våra lunchrestauranger på lunch4u.se.

 

Våra leverantörer

Vänga Kvarn

Mjölet som vi använder i våra restauranger kommer från Vänga kvarn. Vi är väldigt glada över mjölet som kommer från en kvarn vid Säveån en mil norr om Borås. Kvarnen startades på 1850-talet och har även kafé och restaurang i anslutning  till mjöltillverkningen. Den är väl värd ett besök med mycket tradition i byggnaderna.
vangakvarn.se

 

Våra restauranger

Mat & Potatis

Lunch & Catering Göteborg

I Sverige äter man lunch. Det grundläggs redan när vi går i skolan. Vi äter ingen lätt macka eller en varmkorv som lunch eller tar en fika, nej i Sverige äter vi en rekorderlig middagslunch som ska räcka fram till klockan 19, och under den tiden ska man orka hugga sten.
Hos oss på Mat & Potatis i Backa bergö samlas arbetare som jobbar tidigt skift på förmiddagen och under lunchtid kommer områdets småföretagare. Vi serverar en utmärkt lunch med en fri buffé med tillbehör, sallader, smårätter och grönsaker. Vi har 5-10 olika menyval varje dag.
Enligt tradition serveras fläsk på tisdagar och ärtsoppa på torsdagar. Fredagar har vi lite mer extravaganta lunchrätter och fri dessert.

Mat & Potatis är en lunch och catering restaurang som ägs av Aktiebolaget Walter & Wictors Förvalting. Mat & Potatis startades av Mikael och Helena Brännvall 2001 när Backa bergö företagsområde byggdes i Hisings backa. Med ett läge nära E6an, nära Göteborg, precis bredvid Göta Älvs strandkant startades verksamheten. Inom kort växte en populär samlingspunkt fram för småföretagarna i Backa bergös företagsby.
matopotatis.se

 

Mikael & Co i Göteborg