Konferens

Planerar du för en konferens eller ett företagsmöte i Göteborg? Vi kan erbjuda bra alternativ och fördelar för dig som önskar en effektiv konferenslösning.

Konferens i Göteborg Vi har lokalerna och maten

Vi finns i Göteborg

Våra lokaler ligger lättillgängligt nära E6 vid Stigs center i norra Göteborg på Hisingen. Med bästa läget för konferens och seminarium för företag i Göteborgsområdet. Vi ligger helt ostört alldeles nere vid Göta Älv i Backa Bergö företagsby med gott om plats i lokaler och stor, fri parkering i direkt anslutning till restaurangen.

Konferenslunch

En konferens hos oss betyder en smart lunch i restaurangen. Närheten till köket ger oss alla möjligheter att serva konferensdeltagare på ett bra sätt.

 

Våra konferensrum och lokaler:

 

Kajutan

Konferenslokalen Kajutan ligger precis mitt i restaurangen. Det är vårt minsta konferens och mötesrum, med plats för ca 20 personer. Sittplatserna är placerade runt ett stort U-format bord. Passar bra för internmöten och redovisningar.

Lilla matsalen

Med plats för ca 60 personer fungerar Lilla matsalen bra för t.ex. utbildningar med en större grupp personer. Utrymmet hänger ihop med restaurangens stora matsal men kan avgränsas och stängas till vid behöv. Lilla matsalen har också en egen entré från den norra delen av parkeringen.

Stora matsalen

Restaurangens största lokalen är Stora matsalen med plats för ca 100 personer. Vid större arrangemang går det även att kombinera våra lokaler.Konferens i Göteborg Vi har lokalerna och maten

Se bilder från våra lokaler här.

Konferenscatering

Catering vid konferens ordnar vi i vårt kök. Mer info om catering vid konferens finns här